Πολιτιστικος Συλλογος

Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών"Φθιώτιδες Θήβες"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών «Φθιώτιδες Θήβες» είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος. Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2019 ως αποτέλεσμα της ένωσης των κατοίκων των Μικροθηβών Μαγνησίας. Μέχρι σήμερα απαριθμεί 83 τακτικά και δύο επίτιμα μέλη.

Πρωταρχικοί στόχοι του Συλλόγου είναι η ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του, η σύσφιξη των σχέσεων όλων των κατοίκων των Μικροθηβών, η ενθάρρυνσή τους να ασχοληθούν με τον πολιτισμό για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, και η προστασία και διατήρηση της πολιτισμικής κληρονομιάς του τόπου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών “Φθιώτιδες Θήβες” μας αντιπροσωπεύει επάξια σε κάθε πρωτοβούλια του χωριού. Έχει ενεργή δράση και δε διστάζει με την πρώτη ευκαιρία να διοργανώσει πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα για τους κατοίκους του χωριού.

Ως αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών που διεξήχθησαν στις 6 Ιουνίου 2019, το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους παρακάτω:

Τιμπλαλέξη Αγαθή            Πρόεδρος

Πορταρίτης Νικόλαος     Αντιπρόεδρος

Τιμπλαλέξη Χαρίκλεια      Γενική Γραμματέας

Κίτσογλου Ευαγγελία        Ταμίας

Τσαμπίρας Νέστορας        Μέλος

και η Ελεγκτική Επιτροπή από τις:

Τιμπλαλέξη Χριστίνα

Τσέλκα Γεωργία

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Σύλλογου για τη συμμετοχή τους στις εκλογές του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Ευχόμαστε καλή θητεία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικροθηβών “Φθιώτιδες Θήβες” και να διεκπεραιώσουν τη θητεία τους με στόχο την ανάδειξη του χωριού μας!